Karmel standard

A szobatípus szobái az I. emeleten kerültek kialakításra a volt kolostori cellákból. Mindegyik szoba fürdőszobás, TV-vel, minibárral, íróasztallal felszerelt. A szoba 1 vagy két fő részére vehető igénybe. Az ágyak elosztása szempontjából franciaágyas szobák. A szobák  a Rába partra néznek.

Karmel standard

Egyéni tarifás ár

18.500 Ft - 26.000 Ft

Karmel Klasszik - légkondicionált

A szobatípus szobái a II. emeleten, a tetőtérben kerültek kialakításra. Teljes felújításuk 2014. év tavaszán történt meg. Mindegyik szoba fürdőszobás, TV-vel, minibárral, íróasztallal felszerelt. A szoba 1 vagy 2 fő részére vehető igénybe. Az ágyak elosztása szempontjából osztott ágyas szobák. A szobák mindegyike az épület belső udvarára néz és légkondicionált.

Karmel Klasszik

Egyéni tarifás ár

20.500 Ft - 28.500 Ft

Karmel Klasszik családi szoba - légkondicionált.

A szobatípus szobái a II. emeleten, a tetőtérben kerültek kialakításra. Teljes felújításuk 2015. év tavaszán fejeződött be. Mindegyik szoba fürdőszobás, TV-vel, minibárral, íróasztallal felszerelt. A szoba 3 vagy 4 fő részére vehető igénybe. Két osztott ágy és egy dupla ágy került elhelyezésre a szobákban. A szobák mindegyike az épület belső udvarára néz és légkondicionált.

Karmel Klasszik családi szoba

Egyéni tarifás ár

28.500 Ft - 36.500 Ft

Karmel Superior - légkondicionált

A szobatípus szobái az I. emeleten kerültek kialakításra. Teljes felújításuk 2016. tavaszán történt meg. Mindegyik szoba fürdőszobás, TV-vel, minibárral, íróasztallal felszerelt. A szoba 1 vagy két fő részére vehető igénybe. Az ágyak elosztása szempontjából franciaágyas szobák. A szobák a belső udvarra néznek.

Karmel Superior

Egyéni tarifás ár

22.000 Ft - 30.000 Ft

 

Karmel Business

Ez a szobakategória két fajta szobát takar. Nagyobb részük az első emeleten helyezkedik el, kilátással a belső udvarra. Ezek a szobák 2015 évben teljes felújításon estek át. A földszinten található szobák ablakai a Rába partra néznek, és belső galériás az elosztásuk. A hálórész a galérián helyezkedik el. Mindkét típusú szoba ülőgarnitúrával berendezett nappali résszel rendelkezik, fürdőszobás, TV-vel, minibárral, íróasztallal felszerelt. A szoba 1 vagy két fő részére vehető igénybe. Az ágyak elosztása szempontjából franciaágyas és külön ágyas kialakítással is igényelhetőek. A kihúzható ülőgarnitúra pótágyként használható, melyen maximum 2 fő helyezhető el.

 

Karmel Business

Ár

24.500 Ft - 34.500 Ft

Karmel Royal

Royal apartmanunk az első emeleten található, az épület belső udvarára néz. A nappali és a tágas hálószoba egybenyíló. Berendezése barokk stílusú. Fürdőszobája maximális kényelmet biztosít. Mind a hálószobában, mind a nappaliban található TV. Minibár, íróasztal, kávé és teakészítési lehetőség áll rendelkezésre.

Karmel Royal

Egyéni tarifás ár

34.000 Ft - 44.000 Ft

Parkoló: 2.400 Ft / autó / nap

Félpanziós menü vacsora 6.900,- Ft/fő/alkalom - Egyéni foglalások esetén a félpanziós vacsora partner éttermünkben fogyasztható el. Az étterem szállodánktól 400 méterre, szintén a belvárosban található. Kisállat (kutya / macska)  3.200,- Ft/kisállat/éj

Áraink tartalmazzák a svédasztalos reggelit, és az Áfát.

Az idegenforgalmi adó a szobaáron felül értendő.


Közvetlen foglalás esetén garantáljuk a legkedvezőbb árat. Ha bármilyen – általunk hivatalosan használt – felületen olcsóbb árat talál az ajánlottnál, kérem jelezze a felület megjelölésével, hogy valóban a legkedvezőbb árat kínálhassuk.

Több éjszakás tartózkodás esetére vonatkozó egyedi árainkról, kérjük érdeklődjön a sales@klastrom.hu e-mail címen, vagy szállodánk recepcióján a 96/516-910-es telefonszámon.