Konferencia Barokk környezetben
 
A szálloda Barokk terme az egykori kolostor könyvtáraként működött. A kézi faragású, intarziás oszlopokon álló polcokon, melyeket Richter Ferenc szerzetes faragott, közel 5000 kötet található. A terem 40 fős konferenciák szemináriumok megrendezésére, exkluzív sajtótájékoztatók megtartására alkalmas.
 
Korabeli hangulatú étterem
 
Szállodánkban egyedi hangulatú étterem áll a vendégek rendelkezésére, mely varázslatos helyszínt nyújt esküvők alkalmával is.  80 főig tudjuk vendégül látni az ifjú párt és vendégeit. Csodálatos belső udvarunkban a 300 éves vadgesztenyefa alatt köthetik egymáshoz életüket, és ha az időjárás is kegyes hozzánk, szabadtéri esküvők romantikájához is felejthetetlen élményt kínálunk.

Pince Söröző
 
A pincében található 50 fős söröző kiválóan alkalmas kisebb rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítására. A kővel kirakott boltíves sörözőben található térelválasztó rácsok Lehoczky János alkotásai.
Belső udvar
 
Az egyedülálló hangulatú belső udvaron 100 személyes terasz található, mely csodálatos helyszín tavasztól késő őszig reggelik illetve egyéb szabadtéri étkezések lebonyolítására. Az udvar közepén található vadgesztenyefa, mely az épület egyik szimbóluma, egyidős az épülettel. Az udvaron megrendezésre kerülő koncertek felejthetetlen élményt nyújtanak vendégeinknek.
 
Kerékpárral érkező vendégeink részére az udvaron kialakított tárolóban zárt, biztonságos kerékpár elhelyezésre van lehetőség.